Naš športnik 2012

Naš športnik 2012

Sloga Tabor

Odbojkarska ekipa Sloga Tabor

Po lanskem napredovanju so se odbojkarji Sloge Tabora zelo izkazali tudi v zahtevnem državnem prvenstvu lige B2, v katerem so prvič v zadnjem desetletju prepričljivo dosegli obstanek.Prvič na tej ravni se je v pomembnih vlogah uspešno preizkusilo več domačih mladih igralcev, tudi sicer je igralski kader skoraj izključno slovenski. V letošnjem prvenstvu se Slogi Tabor obeta še boljša končna uvrstitev od lanske.

  • Primorske medijske hiše z obeh strani nekdanje meje Primorski dnevnik, Deželni sedež RAI, Novi Matajur, www.slosport.org ter Regionalni RTV center, Radio Koper, TV Koper Capodistria in Primorske novice smo tudi letos izbrale najboljše športnice, športnike in športne ekipe v sončnem letu 2012 in jih sinoči v Kulturnem domu Prosek-Kontovel na Proseku (o tem bomo poročali v jutrišnji številki) tudi skupaj slovesno nagradili, kar je obmejna pobuda že vse od leta 1983.
    Na obeh straneh smo izbirali po tri posameznike, posameznice in športne ekipe.
    Najboljše med Slovenci v Italiji smo izbirali novinarji Primorskega dnevnika, slovenskih sporedov RAI in spletne strani slosport.org. V poštev so prišli uspehi, doseženi med člani in mladinci.