Petek, 12 april 2024
Iskanje

Pet ranjenih pri Rupi

8. maj. 2014 | 19:41
Dark Theme

Okrog 18. ure se je v Rupi pred tovarno Kemica pripetila silovita prometna nesreča, v katero so bili vpleteni trije avtomobili. Odsek je namreč posebno nevaren, zlasti zaradi pretirane hitrosti voznikov.
Po podatkih, ki so nam jih posredovali karabinjerji, je voznica avtomobila lancia musa, ki je peljala v smeri proti Gorici, izgubila nadzor nad avtomobilom in zavozila na nasprotni vozni pas ravno v trenutku, ko je v nasprotno smer peljal avtomobil fiat punto. Za volanom je sedel moški, ki se ni mogel izogniti silovitemu čelnemu trčenju. Za njim je privozil še avtomobil peugeot 106, ki je kljub zaviranju trčil v zadnji del avtomobila musa. Na kraj nesreče so se pripeljali trije rešilci, a je bilo takoj jasno, da je zdravstveno stanje dveh voznikov izredno hudo. Poklicali so helikopter, ki je voznico muse in voznika punta odpeljal najbrž v tržaško bolnišnico. Kaže, da se moški bori za življenje.
Trojico mladostnikov, ki se je peljala v peugeotu, so z rešilcem odpeljali v tržaško oz. goriško bolnišnico, vendar njihovo zdravstveno stanje ni zaskrbljujoče.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava