Petek, 05 april 2024
Iskanje

Kradla kavo, detergente in tunino

18. avg. 2016 | 15:45
Dark Theme

Karabinjerji iz Tržiča so ovadili tuja državljana, ki ju dolžijo tatvine v obteževalnih okoliščinah. Skupaj s pajdašem, ki mu je uspelo pobegniti pred prihodom karabinjerjev, naj bi 26-letna N.S.G. in P.C.S. v prejšnjih dneh obiskala različne markete na Goriškem, Tržaškem in Videmskem ter si prilastila večjo količino prehrambenih in drugih izdelkov: ukradla sta kar nekaj paketov kave, tekočih detergentov in konzerv tunine.
Karabinjerji iz Tržiča so tatova prijeli v sredo popoldne. Poklical jih je Tržičan, ki je v Ulici Mulino opazil sumljiv avtomobil z romunsko registracijo. Karabinjerji so se takoj odzvali: ko so prišli v Ulico Mulino, je bil omenjeni avtomobil parkiran, v bližini pa so stali trije moški. Ko so se karabinjerji približali, je eden izmed treh pobegnil, druga dva pa so prijeli. Ugotovili so, da gre za 26-letna brezposelna Romuna, ki so ju v preteklosti že ovadili zaradi tatvine.
Na pločniku so karabinjerji našli kovček, v katerem je bilo večje število paketov kave. Preiskali so tudi avtomobil, kjer so ob dodatni kavi našli še detergente in konzerve tunine.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava