Četrtek, 25 april 2024
Iskanje

Pogrešajo sedemnajstletnega Nejca iz Ajdovščine

31. maj. 2018 | 11:52
Dark Theme

Svojci pogrešajo 17-letnega Nejca Gregoriča. Nazadnje so ga videli včeraj (v sredo) ob 15.30, ko je odšel od doma in se staršem ni več javil. Je srednje postave, visok okoli 170 centimetrov in ima svetlo rjave kratke lase, so sporočili s policijske postaje Ajdovščina. Pogrešani ima bolj podolgovat obraz, modre oči in nad ustnico materino znamenje.
Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v belo majico s kratkimi rokavi s potiskom, sive kratke hlače, belo kapo s šiltom, obut pa naj bi bil v platnene modre teniske. Policija je takoj po prijavi začela z izvajanjem iskalne akcije na širšem območju Ajdovščine in okolice, a pogrešanega kljub intenzivnemu iskanju do zgodnjih jutranjih ur še niso našli.
Vse, ki bi opazili pogrešanega ali imeli koristne informacije, policija prosi, naj o tem obvestijo policijsko postajo Ajdovščina preko telefonske številke (05) 365 72 00 oziroma elektronske pošte pp_ajdovscina.pung@policija.si ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava