Četrtek, 25 april 2024
Iskanje

Skupina Generali bo imela svojo akademijo

16. maj. 2014 | 11:44
Dark Theme

Uslužbenci in vodstvo zavarovalnice Generali se bodo odslej izpopolnjevali na posebni akademiji, ki so jo poimenovali Group Academy in jo je tržaški gigant ustanovil v sodelovanju s tržaško univerzo. Že v teh dneh bo na vrsti prvi izpopolnjevalni sklop, poimenovan Technical Excellence: trideset tečajev, delavnic, forumov, ki se ga bo udeležilo okrog štiristo ljudi z vsega sveta, zaposlenih na različnih področjih (v raznih segmentih zavarovalništva, v finančnem sektorju itd). Cilj izobraževanja je razvijanje ključnih sposobnosti, ki lahko pripomorejo k razvojnim strategijam skupine.
Junija bodo stekli izobraževalni tečaji za okrog dvesto »globalnih liderjev« skupine. Od leta 2015 pa naj bi bila prisotnost mednarodno uveljavljenih izvedencev in »tečajnikov« v Trstu še večja, saj bo akademija dobila stalni sedež v mestu in postala središče celotnega izobraževanja in menedžerskega razvoja skupine.
Dogovor sta v četrtek zvečer, ob prisotnosti župana Roberta Cosolinija, podpisala generalni direktor skupine Generali Mario Greco in rektor mestne univerze Maurizio Fermeglia.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava