Petek, 19 april 2024
Iskanje

Iron Maiden ... pri Domju

26. jul. 2016 | 19:50
Dark Theme

Torkov koncert skupine Iron Maiden je imel v ponedeljek nepričakovano nogometno predpremiero pri Domju. Basist Steve Harris, njegov sin George, tehnik za ozvočenje (in basist skupine Vodoo Six) Tony Newton in še skupina spremljevalcev so se pozno popoldne pripeljali v velikih črnih avtomobilih s počrnelimi šipami na tamkajšnje nogometno igrišče in s svojim prihodom tako presenetili člane miljske ljubiteljske nogometne ekipe Nagane Mujesane, ki sploh niso mogli verjeti, s kom se bodo »prijateljsko« spoprijeli.
Vse je zakuhal Marco Kerin, Miljčan, ki je bil že pred časom spoznal Steva Harrisa, se z njim spoprijateljil in prijateljstvo obogatil med triletnim bivanjem v Londonu. Ko je Miljčan izvedel za tržaški koncert, je Harrisu predlagal prijateljsko nogometno tekmo, saj je dobro vedel, da odhajajo Iron Maiden na vsako turnejo z obveznimi dresi za morebitne nogometne predstave izven uradnega koncertnega programa.
Tekma je bila zelo korektna (Miljčani pač niso tvegali, da bi bili zaradi morebitnega preostrega starta na basista ... ob koncert) ter se zaključila prijateljsko: 5 proti 5 (z izenačenjem ekipe Iron Maiden v zadnji minuti).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava