Nedelja, 07 april 2024
Iskanje

Pretepel očeta in nanj naščuval psa

4. feb. 2017 | 16:08
Dark Theme

Z lastnim priletnim očetom je ravnal zelo slabo, nazadnje ga je v četrtek kar ležečega v postelji pretepel, nanj pa naj bi naščuval tudi psa. To se je dogajalo v neki hiši v bližini potoka Osp v miljski občini, naposled se je prestrašeni in poškodovani oče s telefonom zaklenil v kopalnico in poklical policijo, ki je nasilnega sina kazensko ovadila na prostosti. Dolžijo ga izvajanja nasilja nad očetom, pa tudi trpinčenja živali. Poleg tega pa se ne bo smel približati hiši svojih staršev.
Policisti so v hiši našli poškodovano žrtev napada, zaradi česar so poklicali še službo 118. Reševalci so ga odvedli v katinarsko bolnišnico: okreval naj bi v mesecu dni. Medtem so policisti zadržali njegovega 46-letnega sina, italijanskega državljana z začetnicama G.M. Ugotovili so, da je slednji lastnik dveh psov – dobermana in belgijskega ovčarja. Pri obeh je bilo opaziti, da lastnik z njima ne ravna dobro. Našli so ju v kletki z dvema ločenima prostoroma, zaprti v zadnjem delu dostavnega vozila pred hišo. Na priporočilo veterinarja, ki je živali pregledal, so oba psa zasegli in ju zaupali v varstvo neki ustanovi.
Kaže, da je eden od dveh psov pred dnevi ugriznil lastnikovega očeta v stopalo, žrtev pa trdi, da ga je nanj naščuval G.M. Napadeni oče bo moral zaradi tega jemati tudi antibiotike.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava