Ponedeljek, 08 april 2024
Iskanje

»Voda je namenjena le pomivanju posode!«

17. avg. 2018 | 13:03
Dark Theme

Gosta kampa na Belvederju nad Izolo je zelo razburilo obvestilo nad zunanjimi umivalniki v sanitarijah, ki sporoča, da je voda namenjena le pomivanju posode, poročajo Primorske novice. Povedal je, da so mu na recepciji odgovorili, naj si jo stranke pač kupijo v plastenkah v trgovini. V resnici v recepciji niso bili prav informirani.
Direktorica hotela Cliff, dependans in kampa na Belvederju nad Izolo je namreč povedala, da so obvestilo morali namestiti, ker so dobili več pripomb gostov, da nekateri v umivalnikih umivajo kužke, obutev, perilo, nekdo pa je tam okopal kar svojega majhnega otroka.
V kampu se že dalj časa soočajo s to težavo. Gostje, ki so po obedu prišli tja pomiti umazano posodo in so v umivalniku našli pasje dlake, zemljo in drugo umazanijo, so se večkrat začudeni spraševali, kdo izmed njih ima tako nizko kulturo obnašanja.
Direktorica je povedala, da niti zdaleč strank ne nagovarjajo k nakupovanju vode v plastenkah. »Napis seveda ne pomeni, da voda ni pitna. Vsi vemo, da imamo v Istri zelo kakovostno vodo. Vsakdo si lahko v plastenke ali večje posode natoči vodo, kolikor je želi,« zagotavlja. Gre torej le za opozorilo nediscipliniranim gostom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava