Sreda, 17 april 2024
Iskanje

Na Briški poroki se bosta vzela Ana in Maximiliano

27. mar. 2015 | 11:43
Dark Theme

Zmagovalni par Briške poroke 2015 sta Ana Clara Hostnik in Maximiliano Klebčar iz Ljubljane. Zanimivo je, da sta oba bodoča zakonca rojena v Argentini, letošnja tema poroke pa je prav tango.
Naziv zmagovalnega para sta si z najboljšim rezultatom in ocenjevanju odgovorov prislužila na izboru finalistov v hotelu Kozana v Goriških Brdih. »Izbor finalistov in ocenjevanje ni bilo enostavno, saj so bili podani odgovori prijavljenih parov raznoliki, zabavni in svojevrstni. Letos smo namreč prejeli kar 58 prijav iz vseh koncev Slovenije,« so pojasnili organizatorji.
Izmed vseh prispelih prijav so najprej izločili deset tistih, ki so bile zares dosledno izpolnjene in so organizatorje pari z odgovori najbolj prepričali. Nato so odgovore »finalistov«  predstavniki Zavoda za kulturo, turizem, mladino in šport Brda v sodelovanju z dvanajstimi partnerji projekta in ponovno pregledali in ocenili po štirih predhodno usklajenih kriterijih: izvirnost odgovorov, razlog za poroko, poznavanje Brd in simpatičnost para ter iz seštevka dobili zmagovalni par. »Naša zgodba se nadaljuje in vstopamo v poglavje romantično ljubezenske fotozgodbe, ki bo nadaljevala popotovanje do zaključne predstave, do strastne, romantične poroke na Gradu Dobrovo, 13. junija,« pojasnjujejo organizatorji. Briška poroka se bo tako kot vsako leto doslej, odvijala v okviru tradicionalnega praznika češenj.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava