Ponedeljek, 22 april 2024
Iskanje

Z avtom naravnost v jarek

27. jul. 2018 | 20:09
Dark Theme

Skuter je obležal sredi cestišča in avtomobil je zapeljal v jarek, kljub spektakularnosti pa hujših posledic ni bilo. Na križišču med ulicama Redipuglia in Cimarosa v Ronkah se je včeraj okrog 10.30 zgodila prometna nesreča, v katero sta bila vpletena 59-letna domačinka L.K in 73-letni skuterist V.F. iz Vileša. Do trka naj bi po krivdi avtomobilistke prišlo zaradi izsiljene prednosti.
59-letnica je za volanom svojega avtomobil znamke Opel Corsa vozila po Ulici Cimarosa. Ko je dospela do križišča z Ulico Redipuglia oziroma deželno cesto 305 je iz še nepojasnjenih razlogov izgubila nadzor nad svojim avtomobilom, zavozila mimo prometnega znaka in čez Ulico Redipuglia vse do jarka na nasprotni strani ceste, kjer se je njen avtomobil naposled ustavil. Ob tem je vanjo trčil skuterist, ki je mirno vozil po deželni cesti.
Mimoidoči so takoj poklicali karabinjerje in rešilno službo 118, ki je na kraj nesreče prišla z rešilnim avtomobilom in helikopterjem. Ker pa se je po začetnem pregledu izkazalo, da je skuterist utrpel le manjše telesne poškodbe, so ga z rešilcem odpeljali v tržiško bolnišnico.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava