Petek, 19 april 2024
Iskanje

Statiste bodo iskali še danes

28. avg. 2018 | 17:44
Dark Theme

Na dvorišču nekdanjega zavoda za geometre Nicolò Pacassi v Gorici, tik ob Parcu Basaglia, bo še danes (v sredo) potekal izbor za izbor 1500 statistov, ki bodo sodelovali pri novi televizijski nadaljevanki v režiji Goričana Mattea Oleotta za drugi program državne mreže RAI. Kogar bodo izbrali, bo sodeloval pri televizijski nadaljevanki Volevo fare la rockstar (Hotela sem postati rock zvezda), v kateri se mlada mama, ki je v dekliških letih želela postati rock zvezda, skoraj sama bori z vsakdanjimi potrebami svoje družinice. Načrte o zvezdnati prihodnosti je namreč prekinilo nepričakovano starševstvo dvojčic, pri katerem očeta deklic skoraj ni na spregled. Oleotta je navdihnila Valentina Santandrea, ki preko bloga pripoveduje o svojih prigodah in življenju z dvojčicama v malem italijanskem mestu.
Kdor bi se rad udeležil izbora, lahko to stori še danes (v sredo), v prostorih nekdanjega zavoda za geometre Nicolò Pacassi v Ulici Vittorio Veneto 170 v Gorici. Izbori potekajo od 11. do 13. ure in od 15. do 18.30. Iščejo moške in ženske od 18. do 80. leta ter polnoletne amaterske igralce in igralke katerekoli narodnosti. Poleg tega potrebujejo tudi žonglerje, čarovnike, vrvohodce, skakalce na trampolinu, požiralce ognja in cirkusante.
Zainteresirani naj s sabo prinesejo fotokopijo osebne izkaznice (obe strani), fotokopijo italijanske davčne številke (v primeru, da jo imajo), fotokopijo mednarodne številke bančnega računa (IBAN) in fotokopijo dovoljenja za prebivanje (samo za državljane izven Evropske unije). Prisotne bodo med izborom fotografirali. Izbrani statisti bodo prejemali dnevnice.
Snemanje se bo začelo septembra, potekalo bo v Furlaniji Julijski krajini in v Sloveniji. Trajalo bo predvidoma šest mesecev.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava