Sreda, 24 april 2024
Iskanje

Raštel zajela nakupovalna mrzlica

9. okt. 2018 | 17:29
Dark Theme

Goriški Raštel je včeraj zajela nakupovalna mrzlica, saj je trgovina K2 sport začela s totalno razprodajo, ki bo predvidoma trajala do konca leta. Pred vhodom se je že pred jutranjim odprtjem nabrala skupina ljudi, ki so se nadejali ugodnih nakupov, saj so cene artiklov znižali do 80 odstotkov.
»Najeli smo varnostnika, ki je v trgovino spuščal po petdeset kupcev, saj bi bili notranji prostori drugače prenatrpani,« razlaga lastnik K2 sport Beni Kosic. »S prvim dnevom prodaje smo izredno zadovoljni, trgovina bo sedaj do nedelje odprta od 9. do 20. ure.« Kupci so najraje segali po oblačilih z večjimi popusti, medtem ko je cena na tehnični opremi znižana za 20 odstotkov.
Z razprodajo bodo v trgovini nadaljevali celo zimo: ko bo na voljo novo blago, se bodo sproti odločali za urnike odprtja in za popuste. Detajlov o prihodnosti zaenkrat nočejo razkrivati. »V trgovini načrtujemo spremembo politike, lahko pa že sedaj zagotovim, da je ne bodo zaprli, kot je kdo lahko pomislil v teh dneh. Z dejavnostjo v Raštelu bomo nadaljevali,« zagotavlja Beni Kosic.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava