Ponedeljek, 01 april 2024
Iskanje

Naslednjo sezono bolj pestro

12. maj. 2017 | 20:40
Dark Theme

Loris Manià še ne ve, kje bo nastopal naslednjo sezono. Pogodba v Piacenzi mu poteče 30. junija, nato pa mora s klubom spet sesti za mizo. Števerjanski odbojkar, ki tačas preživlja dneve v družinskem krogu v Trstu, pa ne čaka križem rok, saj išče tudi morebitnega drugega delodajalca.
Ali boste ponudbo sprejeli, če vam jo bo Piacenza ponudila?
Bom, saj je to resen klub. Z vodstvom in igralci sem se dobro ujel, čeprav sem bil v lanski sezoni dlje časa poškodovan.
Kaj pa, če vam Piacenza ne bo obnovila pogodbe za naslednjo sezono?
Nekateri klubi so me že vprašali, ali sem prost. Vsekakor pa bi najraje izbiral med klubi iz severa Italije, da bom bližji družini, ki živi v Trstu. S sinovoma do januarja nekako gre, nato pa so nestrpni in komaj čakajo, da se vrnem.
Bo Civitanova, letošnji državni prvak, glavni favorit tudi v naslednji sezoni?
Bo, nevarna pa bo tudi Modena, ki sestavlja vrhunsko ekipo, vrnil se je Bruninho, ekipo pa bo vodil Stojčev. Počakati moramo tudi na Perugio, ki sicer vsako leto veliko vlaga, rezultatov pa še ni. Tudi letos niso ravno navdušili.
Tudi letos boste v poletnih mesecih dejavni v naši okolici. Drugič zapored bo zaživel Volley Manià kamp.
Tako je. Letos bo odbojkarski kamp dvotedenski, in sicer od 26. junija do 9. julija na nabrežinskem odprtem igrišču. Namenjen je mladim, dekletom in fantom, med 8. in 15. letom starosti. Poskrbljeno bo za kosilo in malice, pripravili bomo tudi bazen in organizirali nekaj izletov, pa še skupno druženje z jedmi na žaru. Vabljeni so seveda tudi tisti, ki bi ta šport radi šele spoznali. Med prijavljenimi so tudi že dekleta iz Piacenze, saj sem letos treniral ekipo under 16. Pomoč mi bosta nudila še Daniela Ciocchi in Martin Maver ter nekatere igralke Zaleta.
TRENTO - Italijanski odbojkar Luca Vettori, bivši igralec Modene, bo odslej nosil majico Trentina. Podpisal je triletno pogodbo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava