»Nismo zaskrbljeni«

Pogovor s športnim direktorjem Jadrana Andrejem Vremcem po šestih porazih članske ekipe

A

sreda, 8. novembra 2017 | 10:00

Matija Batich na tekmi proti Bassanu (FOTODAMJ@N)

Jadran Ispem je v soboto doživel še četrti zaporedni poraz. Skupno jih je naštel že šest, edino zmago pa je vknjižil proti Bassanu, ki pa je po kvaliteti najbrž najslabša ekipa prvenstva. Po sedmih krogih je na repu lestvice z dvema točkama, v družbi Bassana in ekipe Dueville.
Športni direktor Andrej Vremec, ste morda že kaj zaskrbljeni?
Zaenkrat še nismo zaskrbljeni. Gotovo pa nismo zadovoljni. V zadnjih štirih krogih smo pričakovali vsaj eno zmago. A s trenerjem in igralci smo ugotavljali, da je bil ritem zadnjih dveh tednov zelo intenziven, zaradi nasprotnikov in naših težavic, saj je bil odstoten Rajčič, Ridolfi pa se je poškodoval. Priložnost so zato dobili mladi, ki so se tudi izkazali, čeprav se s tem, kar so pokazali, ne bomo zadovoljili. Od njih pričakujemo še več.
Sicer pa bi lahko na vseh štirih tekmah tudi zmagali: razlik z nasprotniki niso bile tako očitne, a nam je na vsaki tekmi zmanjkala kaka malenkost. Naj bo to šola za naprej. Zdaj moramo strniti vrste, zavihati rokave in naprej. V naslednjih krogih nas vsaj na papirju čakajo dosegljivejši tekmeci in upamo na kako zmago več, čeprav je vsaka tekma zgodba zase. Upamo, da se bo Stanko čim prej vrnil v trenažni proces, pričakujemo pa tudi vrnitev Ridolfija, ki pa ne verjamem, da bo nared že v nedeljo.
Kateri pa je glavni razlog porazov?
Mislim, da je razlogov več. Razumeti moramo, zakaj smo izgubili. Predvsem v napadu ne blestimo. Tu moramo biti bolj sproščeni. Ugotoviti moramo, ali je to zaradi treme, odgovornosti, pritiska, ali pa je to odvisno od trenažnega procesa. Morda pa moramo enostavno trenirati še bolj intenzivno. Prepričan sem, da treniramo dobro, a zagotovo lahko treniramo še boljše. Biti pa moramo tudi potrpežljivi in imeti kanček sreče. Sam vsem zaupam, igralcem in tehničnemu štabu. Verjamem, da se bo naše prvenstvo zasukalo v drugo smer.

Copyright 2018 © DZP doo - PRAE srl – Vse pravice pridržane

VSE ANKETE

Podpirate predlog o ponovni uvedbi obveznega vojaškega roka v Italiji?

ostale novice

Opčine, Zgonik ... Tokio

Kar ni uspelo nekdanji italijanski namiznoteniški državni prvakinji Sonji Milič, bi lahko v drugačni meri uspelo mlademu Matteu Parenzanu (ŠK Kras).

14. septembra 2018 | 10:55

Tek na planiško velikanko

Prijavljenih je že več kot 1100 tekmovalcev

14. septembra 2018 | 14:16

Vesni točka, Primorcu zmaga

V drugem krogu deželnega pokala 1. amaterske lige.

12. septembra 2018 | 22:49

Jadranovo predstavitev spremljale košarkarske legende

Danes v centru za dobro počutje Avalon pri Briščikih.

12. septembra 2018 | 21:14

Za akcijo Postani fit tudi ti 3.0 samo še do jutri ...

Na našo akcijo Postani fit tudi ti 3.0 se lahko prijavite še do vključno jutri.

13. septembra 2018 | 13:29

Andrej Don predsednik tržaškega odbora FISI

Med izvoljenimi odborniki so tudi Erik Tence, Bernard Purič, Nicola Sudano, Carlo Francesco Rossi in Ivan Kerpan

12. septembra 2018 | 13:49

Jadran Motomarine bo domače tekme igral ob sobotah

Ob sobotah bo Jadran igral na Opčinah ob 20.30, Bor Radenska na Stadionu 1. maja ob 18.30, Kontovel pri Briščikih ob 18. uri, Breg v Dolini pa ob 20.30

11. septembra 2018 | 19:47