Sreda, 24 april 2024
Iskanje

Nogometna sobota: super Mladost, Sistiana Sesljan boljši od Vesne

7. apr. 2018 | 15:16
Dark Theme

Mladost je premagala drugouvrščeni Domio in tako utrdila prvo mesto na lestvici 1. amaterske lige. Doberdobska enajsterica je povedla v 24. minuti s čudovitim zadetkom Erika Cadeza, v 35. minuti pa je Cantamessa ubranil enajstmetrovko. Končni izid je v izdihljajih tekme zapečatil Sangalli.
Razburljivo je bilo tudi v Štandrežu, kjer si je goriški derbi ogledalo prava množica ljudi. Najbolj napete so bile zadnje minute. Vodilna Pro Gorizia je povedla v 91. minuti z zdetkom De Baronia, drugouvrščena Juventina pa je takoj odreagirala in izenačena v 93. minuti, remi pa je glede na prikazano igro najbolj pravičen izid.
Na derbiju promocijske lige pa je Sistiana Sesljan plenila v Križu, tako da Vesna vse bolj sameva na dnu skupnega seštevka. Gostje so v drugem polčasu povedli z zadetkoma Cannoneja in Sammartinija, domači pa so nato v drugem delu dvoboja zmanjšali zaostanek.

NOGOMET
PROMOCIJSKA LIGA
Juventina - Pro Gorizia 1:1 (0:0)
Strelca: 91. De Baronio, 93. Zorzut

Vesna - Sistiana Sesljan 1:2 (0:2)
Strelci: 8. Cannone, 10. Sammartini, 61. Božičič
Vesna: Zucca, Nabergoi, Bevilacqua, Renar, Zlatič, Pazzaglini (Hujić), Antonič, Vasquez, Inchiostri, Božičič, A. Kerpan. Trener: Paolo Soavi.
Sistiana Sesljan: Gon, Crosato, Del Bello (Donato), Del Rosso, Sessi, Basello, Sammartini, Petracci (Nebichini), Cannone, Miklavec, Tawgui (Faroscih). Trener: Alessandro Musolino.

1. AMATERSKA LIGA
Mladost - Domio 2:0 (1:0)
Strelca: 24. Erik Cadez, 88. Sangalli

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava