Sreda, 24 april 2024
Iskanje

AŠZ Jadran ima povsem nov izvršni odbor

27. jun. 2018 | 23:56
Dark Theme

Predsedniki matičnih košarkarskih društev, ki so včlanjena v projekt Jadran (Bor, Breg, Dom, Kontovel, Polet in Sokol), so izvolili nov izvršni odbor, potem ko so člani prejšnjega odbora (v sestavi Marko Kojanec, Ivan Perčič, Stefano Persi, Lori Semec, Sergio Zettin in Erik Tulliach) pred kratkim odstopili, le nekaj tednov pred koncem triletnega mandata. Predsedniki matičnih društev so sicer na sinočnjem občnem zboru na Opčinah pred volitvami pozvali dosedanje člane odbora, naj kandidirajo tudi za nov, triletni mandat. Njihovih imen pa na seznamu kandidatov ni bilo, daljši razpravi navkljub. Predsedniki so tako izvolili vse osebe, ki so svoje ime vključile v seznam kandidatov, in sicer:
Ivana Milič, Gregor Peric, Jan Gregori, Erika Ferluga, Kristina Žerjal, Marko Zidarič, Paolo Busan, David Pregarc, Boris Vitez in Andrej Vremec.
Predsednika novega izvršnega odbora bodo določili na prvi seji. Sinoči so predsedniki matičnih društev izvolili tudi člane nadzornega odbora. Tako kot v prejšnjem mandatu bosta vlogo nadzornikov opravljala Adriano Sossi in Alma Znidaršič, Martino Malalan pa bo nadomestil Stefano Ukmar.

O občnem zboru bomo podrobneje poročali v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava