Ponedeljek, 22 april 2024
Iskanje

Začetek novega poglavja

21. avg. 2018 | 18:35
Dark Theme

Po dolgem poletnem premoru se je končno tudi za košarkarje Jadrana začela nova športna sezona. Po burnem dogajanju v zadnjih mesecih je prišel čas, da v ospredje stopijo igralci, da dejanja nadomestijo besede. Navdušenja je bilo v ponedeljek v dvorani Ervatti veliko, v zraku je bilo čutiti pozitivno energijo, a tudi veliko pričakovanja.
Začelo se je novo poglavje Jadranove zgodbe, nova je predsednica Ivana Milič, na klop se vrača koprski trener Boban Popovič, pomembno vlogo menedžerja članske ekipe je prevzel Boris Vitez, nedvomno eden izmed najboljših košarkarjev v zgodovini Jadrana.
Jadran bo tudi v tej sezoni druga tržaška ekipa, v C-ligi gold bo nedvomno naskakoval uvrstitev v končnico. Kot že omenjeno se igralski kader bistveno ni spremenil, le na mestu glavnega organizatorja igre bodo morali Borut Ban, Martin Ridolfi in mladi Igor Gregori zapolniti vrzel, ki je nastala po odhodu Matije Baticha. K združeni ekipi se vrača Peter Sosič, ki bi lahko bil presenečenje letošnjega prvenstva. Trener Popovič je pripravil pester program priprav, ki bodo vključevale tridnevno treniranje na Otočcu, šest prijateljskih tekem (pretežno proti Boru in sežanski Mesariji Prunk) in nastop na turnirju K-2 sport.

Več v jutrišnji (sredini) tiskani izdaji Primorskega dnevnika

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava