Ponedeljek, 01 april 2024
Iskanje

Letos še korak naprej

22. avg. 2018 | 18:35
Dark Theme

Priprave na novo sezono v deželni C-ligi silver so začeli tudi košarkarji Bora. V izjemno vročem balonu Stadiona 1. maja se je v ponedeljek zbralo osem košarkarjev, katerim se je pozneje pridružila še četverica mladincev, ki bodo v letošnji sezoni igrali v prvenstvu U18 v dresu Jadrana.
Vodstvo svetoivanskega košarkarskega kluba je po dobri lanski sezoni pričakovano potrdilo trenerja Marka Švaba, tudi igralski kader se bistveno ni spremenil. Le na centrskem mestu je izkušeni Tomaž Strle nadomestil Manuela Doza. V primerjavi z lansko sezono ne bo Petra Sosiča in Samuela Zidariča.
Trener Švab je za ekipo pripravil zahteven program kondicijske priprave, dogovoril pa se je že za prijateljsko tekmo proti avstrijskemu drugoligašu iz Beljaka in dve srečanji proti Jadranu. Bor bo septembra nastopil na turnirju K2 Sport v Gorici in v prvem krogu italijanskega pokala, na Stadionu 1. maja pa bo organiziral jubilejni 25. Memorial Boris Tavčar.Prvenstvo C-lige silver se bo nato začelo prvi konec tedna v oktobru.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava