Petek, 26 april 2024
Iskanje

»Pred nami nova liga in nove motivacije«

23. avg. 2018 | 17:06
Dark Theme

V sredo so se v telovadnici na Rouni pri Briščikih zbrale odbojkarice prve članske ekipe Zaleta, ki bodo po lanskem napredovanju nastopale v deželni C-ligi.
Članicam prve ekipe so toplo dobrodošlico izrekli trije predsedniki društev Kontovela, Sloge in Sokola (Marko Ban, Marko Kralj in Paolo Vidoni). Vsi trije so bili predvsem še vedno navdušeni nad napredovanjem, kot je nazorno podčrtal Ban: »Tu je začetek nove sezone, ki je letos še bolj lep, saj izhaja iz napredovanja. Najlepše pa je to, da ste vse lanske igralke ostale zveste ekipi in projektu, ogrodje pa smo še nadgradili z okrepitvami. Pred nami je nova liga in nove motivacije. Lepo pozdravljam tudi trenerja Edija, ki je po lanski sezoni z naše strani prejel brezpogojno popolno zaupanje. Želim vam zdravo prvenstvo.«
Ekipo je okrepila mlada blokerka Veronika Winkler, ki je v lanski sezoni nastopala v 1. diviziji s tržaško Olympio. Na prvem treningu je bila sicer odsotna druga pomembna okrepitev Zaleta, tržaška odbojkarica Giorgia Arbanassi, ki je trenutno še na dopustu in se bo soigralkam pridružila v ponedeljek.
Predsednik Sloge Marko Kralj je povedal, da bo letos Bosichev pomočnik Danilo Berlot, napovedal pa je tudi prvo uradno preizkušnjo ekipe, ki bo 22. in 23. septembra na tradicionalnem mednarodnem turnirju Pokal bazoviških žrtev.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava