Sobota, 13 april 2024
Iskanje

Juventina in Kras izločena

1. sep. 2018 | 21:12
Dark Theme

Lumignacco - Juventina 4:0 (2:0)
Strelci: 15. Cucciardi, 45. Ime Akam, 46. Cucciardi, 49. Del Fabbro.
Juventina: Malusà, Innocenti, Marini, Racca, Popović, Zorzut (Kerpan), Romanelli, Kožuh, Banini (Copetti), Dornik (Zuliani), Madonna (Kogoi). Trener: Sepulcri.
Rdeči karton: Popović

Lumignacco je bil v povratnem srečanju prvega kroga pokalnega tekmovanja razred zase in zasluženo premagal Juventino z okroglim 4:0. Sepulcrijevi varovanci so sicer dobro začeli, od 15. minute dalje pa so zagospodarili domačini. Zmago so zapečatili v uvodni minuti drugega polčasa, nogometaši Juventine pa so se srčno borili do konca srečanja.

Edmondo Brian - Kras Repen 3:0 (1:0)
Kras: Grubizza, Košuta (Petracci), Cudicio, Brandmayr, Simeoni, Vasquez (Carlevaris), Maio (Celea), Stanich (Bevilacqua), Črgan (Grujić), Venturini, Sabadin. Trener: Radenko Kneževič.
Po neodločenem izidu 0:0 pred tednom dni v Repnu je Kras sinoči v Preceniccu visoko izgubil proti ekipi Edmondo Brian in je tako izločen iz nadaljnjega dela pokala. Gostitelji so povsem zasluženo zmagali, saj so bili boljši tekmec na igrišču in so imeli tudi več priložnosti za gol. Gostje so se v prvem polčasu še upirali domačim igralcem, saj so prejeli »le« en gol. V drugem delu tekme pa so gostitelji še povečali tempo igre, dosegli dva gola in visoko zmagali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava