Sobota, 20 april 2024
Iskanje

Raznašalec Primorskega dnevnika po nesreči na operacijo

21. mar. 2015 | 8:02
Dark Theme

Danes zgodaj zjutraj se je zgodila huda prometna nesreča pri Stari Mitnici, in sicer na križišču z Ul. Madonnina, v katero je bil vpleten raznašalec Primorskega dnevnika. Uslužbenec podjetja Vital, ki raznaša naš časopis, je utrpel hude poškodbe, zaradi katerih je bil takoj sprejet na urgentni oddelek bolnišnice na Katinari. Na kraj dogodka so se pripeljali mobilni oddelek tržaške policije, rešilec in reševalno osebno vozilo. Sprva je kazalo, da je voznik skuterja utrpel lažje poškodbe, že nekaj minut kasneje pa se je izkazalo, da gre za resnejšo poškodbo trebušne votline.
50-letni raznašalec se je tako kot vsako noč peljal s svojim skuterjem, ko je nenadoma prišlo do nesreče. O podrobnostih nam tržaška kvestura ni povedala veliko, ker okoliščine nesreče še vedno preiskuje. Medtem pa smo izvedeli, da je bil raznašalec takoj po sprejetju na katinarsko bolnišnico operiran, njegovo zdravstveno stanje po operaciji je stabilno.
Gotovo bomo imeli nekaj težav glede dostave našega dnevnika v centru mesta, zaradi tega se naročnikom opravičujemo. O nesreči bomo še poročali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava