Sobota, 27 april 2024
Iskanje

Bmw v priklopnik: ženska na mestu mrtva

21. nov. 2016 | 16:45
Dark Theme

Na hitri cesti, ki pelje proti nekdanjemu mejnemu prehodu pri Škofijah, je v noči na ponedeljek prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba izgubila življenje, dve pa sta bili hudo ranjeni.
V avtomobilu bmw z bolgarsko registrsko tablico se je proti Rabujezu – iz Italije proti Sloveniji – nekaj po 2. uri zjutraj peljala družina bolgarskih državljanov s stalnim bivališčem v kraju San Bonifacio pri Veroni. Za volanom avtomobila je sedel mlajši moški, ob njem pa njegova prav tako mlada žena; na zadnjem sedežu – takoj za moškim – se je peljala voznikova tašča.
Lilo je kot iz škafa, vidljivost je bila izredno slaba in cestišče je bilo zelo spolzko. Okoliščine nesreče danes še niso znane, vendar prometna policija ne izključuje, da so ravno zgoraj navedene močno vplivale na potek nesreče. Voznik avtomobila je pri nekdanji italijanski meji morda premočno pritisnil na zavore ali pa ga je presenetil spanec: naenkrat je izgubil nadzor nad vozilom, ki se je zavrtelo okrog svoje osi in z levim bokom silovito treščilo v priklopnik tovornjaka s slovaško registrsko tablico, ki je bil ustavljen na desni strani ceste. Bočni del avtomobila se je zagozdil pod prikolico, pri čemer je bila voznikova tašča, samo 50-letna N.T.D. pri priči mrtva.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava