Sreda, 24 april 2024
Iskanje

Umor na Greti, pridržali devetdesetletnika

16. avg. 2018 | 10:52
Dark Theme

Tržaški policisti so včeraj pridržali 90-letnega Luciana Tarlaa, ki je v poslopju družbe za neprofitne gradnje Ater v Ul. Santi 7 na Greti živel v stanovanju s pokojnim 43-letnim Maurom Vazzanom, čigar truplo so odkrili v torek. Na njem so bili znaki nasilja.
Kot kaže, naj bi Tarlao do smrti večkrat zabodel Vazzana v spanju, in sicer v prsni koš ter v grlo. Njegovo truplo je nato, kljub vse hujšemu zaudarjanju, več dni ostalo v stanovanju. Da bi poskusil omiliti neprijeten vonj, ga je pokril z več oblekami. Policisti so med preiskavo v stanovanju našli velik kuhinjski nož, ki naj bi ga bil uporabil morilec. Zasegli so med drugim tudi čevlje za v vodo, na katerih so bile kaplje krvi.
Med pokojnim Vazzanom in Tarlaom so bili že dalj časa spori pogosti. Zadnjič so sosedje slišali prepir 8. avgusta, istega dne je osumljenec v bližnji lekarni kupil zdravila zaradi rane na levi roki. Do smrti naj bi predvidoma prišlo vsaj pred tednom dni. Lokalno policijo so poklicali sosedje, ker je iz stanovanja močno zaudarjalo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava