Ponedeljek, 22 april 2024
Iskanje

Nesrečna Marianna večkrat prijavila bivšega partnerja

12. nov. 2018 | 19:28
Dark Theme

Smrt petkratne državne prvakinje v streljanju z malokalibrsko puško Marianne Pepe močno odmeva v medijih, saj je za sabo pustila mnogo odprtih vprašanj.
Policija trenutno preiskuje dve osebi. Sodni zdravnik je v svoje poročilo napisal, da je bila za 39-letno Tržačanko po vsej verjetnosti usodna kombinacija opojnih substanc. Slednja je povzročila pljučni edem in posledični zastoj srca in pljuč. Na truplu ni našel znakov nasilja, podrobnejša slika pa bo znana po jutrišnji obdukciji.
Marianna Pepe, ki je imela tudi slovenske korenine, je umrla v noči na četrtek v Miljah na domu prijatelja. Tjakaj naj bi se zatekla s svojim petletnim sinčkom, ker naj bi jo bivši partner Demis Corda večer pred tragedijo hudo pretepel. Tržaško javno tožilstvo je proti njemu uvedlo postopek zaradi nedavnih primerov družinskega nasilja. Marianna Pepe ga je namreč večkrat ovadila policiji. Pomoč je poiskala tudi v centru proti nasilju nad ženskami in otroki GOAP, ker naj bi se fizično znašal nad njo in to tudi ob navzočnosti njunega otroka. Vse ovadbe je naposled preklicala, v kolikor naj bi kljub vsemu bil dober družinski oče. Corda naj bi se ne sprijaznil s koncem njunega ljubezenskega razmerja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava