Ponedeljek, 22 april 2024
Iskanje

Z baklo od Prečnika do Šempolaja

Skd Vigred in Združenje staršev šempolajske osnovne šole in vrtca priredila dobrodelno baklado za Združenje Prijatelji Hospice Pineta iz Nabrežine

17. nov. 2018 | 18:03
Dark Theme

Dobrodelna baklada za Združenje Prijatelji Hospice Pineta, ki so jo v sredo priredili člani SKD Vigred in Združenja staršev COŠ S. Gruden ter otroškega vrtca Šempolaj, je bila tudi letos zelo uspešna, saj je bilo udeležencev, med njimi zlasti otrok, res veliko.

Ob spremljavi poskočnih skladb Godbenega društva Nabrežina je v prijetnem jesenskem večeru sprevod živobarvnih lučk krenil izpred gostilne Sardoč v Prečniku proti Šempolaju oz. društveni Štalci, kjer se je baklada tudi zaključila. Tam spredaj so na svoje instrumente ponovno zaigrali nabrežinski godbeniki, medtem ko so v notranjosti nastopili mali pevci in godci zborčka oz. glasbene skupine Vigred; vsi skupaj - nastopajoči in publika - so ob zaključku kulturnega programa zapeli Mi se imamo radi.

Prireditev je bila tudi priložnost za nagrajevanje zmagovalcev likovnega natečaja ex tempore, katerega tema je bila letos veselje.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava