Sreda, 24 april 2019
Iskanje

Med dvema ognjema finalni turnir

V telovadnici na Opčinah je v organizaciji Združenja slovenskih športnih društev v Italiji potekala tretja izvedba deželnega šolskega finala v igri med dvema ognjema

6. apr. 2019 | 13:01
Dark Theme

V telovadnici na Opčinah je v organizaciji Združenja slovenskih športnih društev v Italiji potekala tretja izvedba deželnega šolskega finala v igri med dvema ognjema. Na zaključnem turnirju je nastopalo osem slovenskih osnovnih šol iz Furlanije Julijske krajine. Prvo mesto so osvojili učenci OŠ Pavel Petričič iz Špetra, ki so v izenačenem finalu premagali učence OŠ Trubar/Kajuh iz Bazovice. Na 3. mesto se je uvrstila OŠ Josip Jurčič iz Devina, na 4. pa OŠ Oton Župančič iz Trsta. Tekmovanja so se udeležili tudi učenci osnovnih šol Ljubka Šorli iz Romjana, Oton Župančič iz Gorice, Ribičič/Širok iz Trsta in Ivan Trinko Zamejski iz Ricmanj.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo