Sreda, 24 april 2019
Iskanje

Premiera gledaliških skupin slovenskih društev na Tržaškem

Trst |
8. apr. 2019 | 19:21
Dark Theme

V Kulturnem domu v Trstu je 6. aprila potekala premiera gledaliških skupin slovenskih društev, ki delujejo na območju tržaškega mesta, pod skupnim naslovom Miš-Maš, Narnija in strašna gripa! Vse je v redu, nič ne škripa ...in Slep ni lep - iz stepa v step. Na odru Kulturnega doma so nastopile osnovnošolski dramski skupini, ki delujeta v okviru Slovenskega kulturnega društva Ivan Grbec iz Škednja in SKD Škamperle od Sv. Ivana s predstavama Pekarna Miš-Maš in Preko omare v Narnije svet, dalje srednješolska skupina z delom Taka gripa, da te skipa ... in še višješolska mladinska skupina s predstavo Slep in lep - Iz stepa v step, ki ob 150-letnici čitalnic ponuja veseloigro Miroslava Vilharja v drugačni preobleki. Ob tem sta nastopila še zborček Glasbena kambrca pod vodstvom Tine Renar, ki deluje v okviru SKD Barkovlje, in Mladinska vokalna skupina Anakrousis pod vodstvom Jarija Jarca, medtem ko so bili mentorji skupin Romeo Grebenšek, Danjel Dan Malalan in Barbara Gropajc.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo