Petek, 15 november 2019
Iskanje

Prijetno in veselo vzdušje na Šagri pod kostanji

Organizatorji zadovoljni z množičnim obiskom

Bani |
4. sep. 2019 | 7:00
Dark Theme

Nad letošnjo Šagro pod kostanji, ki je potekala na prireditvenem prostoru v Stajah pri Banih v soboto in nedeljo, so bili organizatorji zelo zadovoljni. Vse je potekalo gladko, tudi vzdušje je bilo prijetno in veselo, so povedali. Šagra je privabila tako lepo število obiskovalcev, da so v nedeljo pošle vse zaloge različnih dobrot, ki so jih ponujali kioski. Prava specialiteta so bili sveži kifelčki, ki jih pripravljajo Banovke. Zbralo pa se je tudi veliko mladih, ki so pomagali pri pripravi.Pri Banih so poskrbeli tudi za kulturni trenutek, saj sta v prostorih SKD Grad na ogled dve razstavi: umetnica Katja Prunk iz Tomaja razstavlja svoje unikatne izdelke iz gline, Ludvik Husu iz Orleka pa svoje fotografije z naslovom Lipicanci biser Krasa. Razstavi sta med obiskovalci vzbudili veliko zanimanja in pritegnili tudi pozornost turistov, ki so bili nastanjeni v vaškem hotelu. Razstavi bosta na ogled do sobote, 7. septembra, vsak dan od 16. do 18. ure.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo