Petek, 18 januar 2019
Iskanje

»Varnost zaposlenih na prvem mestu«

30. mar. 2016 | 19:29
Dark Theme

Velikonočno vandalsko razdejanje bodoče Pipistrelove proizvodne hale v Gorici še vedno odmeva. »Tudi v javnosti imamo zelo veliko podporo, prejeli smo precej elektronskih sporočil, komentarjev po raznih medijih, forumih … javnost je zelo sočutna z nami,« je včeraj za Primorski dnevnik povedala Taja Boscarol, predstavnica za stike z javnostmi v Pipistrelu. Glede trenutne situacije na gradbišču nam je Taja Boscarol pojasnila, da so dela za krajši čas prekinjena. »Vsaj dokler se ne konča preiskava, vsekakor pa niso nobena dela preklicana,« je zagotovila. Za koliko časa bodo prekinjena, pa včeraj ni mogla pojasniti, saj je to precej odvisno od poteka preiskave, ki jo vodijo goriški policisti.
Da bi bilo razdejanje, ki je nastalo okoli velike noči že četrto vandalsko dejanje na objektu v Gorici, Taja Boscarol zanika. Pravi, da se je za božič zgodil še en podoben vandalizem, tudi tedaj so neznanci razbili okenska stekla, a v manjšem obsegu kot tokrat. »Enkrat prej se je zgodilo tudi poškodovanje električne napeljave na gradbišču, a za ta primer ne vemo, ali je šlo za vandalsko dejanje, tega ne moremo z gotovostjo trditi. Katero bi bilo pa četrto, mi ni jasno.« Direktor Pipistrela, Ivo Boscarol, ki je vandalizem med velikonočnimi prazniki tudi prvi odkril, se te dni mudi v tujini, a smo mu s pomočjo elektronske pošte in posredovanjem podjetja vseeno uspeli zastaviti vprašanje, če drži, da bi bil tudi pripravljen odstopiti od projekta, če bi se podobni dogodki nadaljevali. »Vsekakor bo varnost zaposlenih na prvem mestu. Poskrbeli bomo, da bo vsako delovno okolje Pipistrela najprej varno in šele potem tudi vse ostalo. Naši zaposleni so vedno imeli dobre delovne pogoje in tudi sedaj se bomo odgovorno obnašali do njih,« odgovarja Boscarol.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo