Torek, 16 julij 2019
Iskanje

Avto je letel kar 23 metrov

Pri Kobaridu trije mrtvi v prometni nesreči

14. apr. 2019 | 17:01
Dark Theme

V Posočju žalostno odmeva sobotna prometna nesreča pri Kobaridu, v kateri so umrli trije domačini. Tragična prometna nesreča se je zgodila na glavni cesti med Starim selom in Kobaridom. V neposredni bližini gostišča Hiša Franko je bil v prometni nesreči udeležen osebni avtomobil znamke audi A6, slovenskih registrskih tablic. V trčenju so tri osebe izgubile življenje, četrta (šofer) pa je utrpela hude telesne poškodbe.

52-letni voznik osebnega avtomobila je z veliko hitrostjo vozil iz smeri Robiča proti Kobaridu. Izven naselja Staro selo je, potem ko je pripeljal iz blagega levega ovinka, vozil s tako hitrostjo, da vozila ni mogel več obvladovati, zato je avto zaneslo desno izven vozišča, kjer je z desnim bokom trčil najprej v drevo, nakar ga je dvignilo v zrak, zatem pa je po dobrih 23 metrih padel nazaj na vozišče, po cesti drsel slabih 19 metrov in se nato po 36 metrih prevračanja ustavil v jarku, prevrnjen na streho. 51, 54 in 37 let stari sopotniki so bili v prometni nesreči tako hudo poškodovani, da so na kraju nesreče poškodbam podlegli.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo