Ponedeljek, 21 oktober 2019
Iskanje

Danes obdukcija in odločitev o hišnem priporu

Goriški odvetnik osumljen uboja v prometu

18. sep. 2019 | 6:16
Dark Theme

Na goriškem sodišču bodo danes sprejeli odločitev v zvezi s potrditvijo hišnega pripora za 54-letnega odvetnika Giulia Mosettija, ki je osumljen uboja v prometu štirimesečne dojenčice, žrtve sobotne prometne nesreče na avtocesti A34. Goriški glavni javni tožilec Massimo Lia je hišni pripor odredil takoj po nesreči, do katere je prišlo tik pred podvozom pri Sovodnjah. Dojenčica bangladeškega rodu se je skupaj z očetom, mamo in sedemletnim bratcem peljala v smeri Gorice v avtomobilu tipa Chrysler voyager, v katerega je trčil Mosetti z Audijem Q5. Odvetnik je takoj po nesreči opravil test alkoholiziranosti, ki je predviden v vseh tovrstnih primerih, vendar rezultati niso javni. Danes bodo na truplu štirimesečne Rahide opravili obdukcijo; njeni rezultati bodo koristili preiskovalcem pri ugotavljanju okoliščin nesreče.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo