Nedelja, 26 januar 2020
Iskanje

Dobrodelni večer priredili že dvajsetič

V Lokandi Devetak zbirali prispevek za onkološki center v Avianu

Vrh |
10. okt. 2019 | 10:43
Dark Theme

Čotova družina je v ponedeljek v sodelovanju s sovodenjskimi krvodajalci priredila dvajseti dobrodelni večer v Lokandi Devetak na Vrhu. Stalni gost večera je zdravnik goriškega rodu v onkološkem centru v Avianu Simon Spazzapan, ki se je letos pogovarjal s primarijem oddelka za radioterapijo v avianskem centru Giovannijem Franchinom. Večer so obogatili pevci fantovske skupine Devin-Nabrežina pod vodstvom Mirka Ferlana in ženska kabaretna skupina Kababaretke. Udeležence dobrodelnega večera sta nagovorila tudi deželni svetnik Igor Gabrovec in sovodenjski župan Luca Pisk.

Večer sicer prirejajo v spomin na ženo, mamo, teto, babico, gostilničarko Helko in na vse, ki so umrli za rakom. Večer je namenjen pobiranju prispevkov za onkološki center v Avianu: nabrani denar ob koncu prireditve izročijo Spazzapanu, ki poskrbi, da gredo prispevki za najnujnejše potrebe deželnega onkološkega centra.

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo