Sreda, 23 september 2020
Iskanje

Goriška občina razpisala še pet delovnih mest

Iščejo dva častnika lokalne policije in tri upravne funkcionarje

Gorica |
2. mar. 2020 | 10:28
Dark Theme

Goriška občina je v prejšnjih dneh objavila dva razpisa za skupno pet delovnih mest. Dve mesti razpisujejo znotraj lokalne policije, tri pa so namenjena upravnim funkcionarjem. Rok za prijavo na oba razpisa poteče v četrtek, 2. aprila 2020. Vsa omenjena delovna mesta spadajo v kategorijo, za katero je med razpisnimi pogoji tudi univerzitetna diploma.

»Ob dveh častnikih lokalne policije in treh upravnih funkcionarjih bomo v prihodnjih dneh objavili razpis tudi za dva tehnična funkcionarja. Tudi ta razpis bo za kategorijo D,« napoveduje občinska odbornica za osebje, Marilena Bernobich. V prejšnjih dneh je občinski odbor odobril triletni načrt za zaposlovanje 2020-2022, omenjeni trije razpisi pa spadajo še v prejšnjega, pojasnjuje odbornica Bernobich. Podrobnejše informacije, besedilo razpisov in obrazec za prijavo bodo v prihodnjih dneh na voljo na spletni strani goriške občine v razdelku Amministrazione trasparente - Bandi di concorso.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo