Sobota, 11 julij 2020
Iskanje

Iskanje pogrešanega se je sklenilo z najdbo trupla

74-letni Giuliano Rocco je izginil v soboto zjutraj, njegovo truplo so našli v nedeljo popoldan v kanalu De’ Dottori v Tržiču

1. jun. 2020 | 14:08
Dark Theme

V kanalu De’ Dottori v Tržiču so v nedeljo pozno popoldne našli truplo moškega. Gre za 74-letnega Giuliana Rocca, ki so ga svojci pogrešali od sobote zjutraj, ko je s svojim kolesom odšel od doma v Ulici Crociera. Odpravil naj bi se, kot običajno, proti Marini Julii, ker pa se po več urah še ni vrnil domov, so zaskrbljeni svojci poklicali policijski komisariat. Moški s seboj ni vzel dokumentov in mobilnega telefona. V nedeljo so upokojenca poleg pripadnikov civilne zaščite, karabinjerjev, gasilcev in osebja luške kapitanije ves dan iskali tudi lokalni policisti, ki so uporabili celo dron. Truplo so odkrili okrog 19. ure na rešetkah za zadrževanje naplavin v bližini Ulice Verdi. Policisti in karabinjerji izključujejo vpletenost drugih oseb.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo