Sobota, 20 julij 2019
Iskanje

Kažipote je zbil kot keglje

Med ulicama Bella Veduta in Ponte del Torrione

Pevma |
2. jan. 2019 | 8:25
Dark Theme

Med vožnjo v smeri Podgore je izgubil nadzor nad avtom, zavozil na zelenico sredi križišča in kot keglje zbil vse tam nameščene kažipote. Hujših telesnih poškodb k sreči ni utrpel.

Na križišču pri pevmskem mostu, med ulicama Bella Veduta in Ponte del Torrione, je bil v prometno nesrečo včeraj (v torek) vpleten voznik avtomobila. Zgodaj zjutraj se je iz Gorice peljal v smeri Podgore oz. Pevme, ko je po mostu čez Sočo iz neznanih razlogov izgubil nadzor nad svojim avtom, se zaletel v drogove s kažipoti in jih podrl. Avto je obstal sredi križišča. Na prizorišče so prihiteli policisti in gasilci, ki so se takoj lotili čiščenja vozišča, saj se je zaradi škode na avtu po cesti razlilo olje. Kljub silovitemu trčenju jo je voznik po navedbah gasilcev odnesel brez resnih telesnih poškodb. O nesreči pa je še včeraj dopoldne pričalo umazano cestišče in trinajst tabel, ki so ležale sredi razrite gredice.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo