Sreda, 22 maj 2019
Iskanje

Na ovinku med Dolom in Gabrjami nova nesreča

V četrtek okrog 22. ure terensko vozilo znamke Mitsubishi oplazilo avtomobil BMW 1 in končalo med grmičevjem ob robu ceste

Gabrje |
15. mar. 2019 | 11:46
Dark Theme

Na državni cesti št. 55 med Gabrjami in Dolom se je v četrtek okrog 22. ure zgodila prometna nesreča, v kateri se je lažje poškodoval en moški, drugi pa je ostal v bistvu nepoškodovan. Nesrečo je povzročil slovenski državljan, ki je izgubil nadzor nad terenskim vozilom tipa Mitsubishi pajero na ostrem ovinku po nekdanji cestarski hiši v smeri Dola, s katerim je zatem oplazil avtomobil BMW 1, v katerem se je peljal moški, naposled pa je končal sredi grmičevja ob stranski gozdni poti. Slovenski državljan se je lažje poškodoval, medtem ko je voznik avtomobila BMW 1 nesrečo preživel brez posledic.

Na istem ovinku, vendar v nasprotno smer, se je v začetku januarja zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla 52-letni Davorin Zanier iz Doberdoba in njegov 60-letni sopotnik iz Tržiča Mauro Fabbro. Takratno nesrečo je povzročil 26-letnik iz Kostanjevice na Krasu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo