Sobota, 14 december 2019
Iskanje

Nedokončana objekta na Majskih poljanah dobila kupca

Gre za zgradbi ob stolpnici Cedra, parkirna mesta in zemljišče ob objektih v Prvomajski ulici v Novi Gorici

13. jul. 2019 | 10:08
Dark Theme

V sredo, 10. julija, se je zaključil razpis k dajanju zavezujočih ponudb za nepremičnine na Majskih poljanah v Novi Gorici, ki so v lasti družbe Primorje v stečaju. Kot kaže, bo prodaja omenjenega območja po neuspelih poskusih vendarle uspešna. »Zaenkrat lahko povem le to, da bomo z zadovoljstvom danes poslali obvestilo izbranemu ponudniku s pozivom za sklenitev pogodbe, katerega ponudba je bila skladna z razpisom,« nam je na naša vprašanja o izidu razpisa včeraj odgovoril stečajni upravitelj Primorja Rudolf Hramec.

Gre za nedokončani zgradbi ob stolpnici Cedra oziroma t. i. objekta A in B, parkirna mesta v že zgrajeni stavbi Cedra in zemljišče ob objektih v Prvomajski ulici. Vse se je prodajalo v paketu kot celota po izhodiščni ceni 2,7 milijona evrov. Kolikšno ceno je ponudil izbrani ponudnik, nam včeraj ni uspelo izvedeti, prav tako Hramec ni komentiral vprašanja, koliko ponudb je prispelo.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako ste letos olepšali dom pred prazniki?

13. dec. 2019 | 18:32
Z božičnim drevescem in jaslicami
Samo z drevescem
Samo z jaslicami
Dom okrasim, a ne z drevescem niti z jaslicami
Doma ne okrasim
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo