Petek, 18 oktober 2019
Iskanje

Objavili lestvico ob zaključku natečaja

Goriška občina bo zaposlila 16 uslužbecev

Gorica |
11. okt. 2019 | 8:23
Dark Theme

Na goriški občini se je z ustno preizkušnjo zaključil natečaj za zaposlitev šestnajstih uslužbencev za potrebe raznih občinskih uradov. Na spletni strani so včeraj objavili začasno lestvico. V prihodnjih dneh bodo na občini izvedli še zadnja preverjanja pred zaposlitvijo; zadevala bodo kandidate, ki so prejeli enako število točk. V tem primeru bodo pri končni razvrstitvi upoštevali kriterije, ki so zapisani v 5. členu razpisa.

Prvih šestnajst mest so zasedli Elena Barbieri, Giorgia Piacenza, Andrea Reganzin, Rosalba Rosanò, Patrizia Zampi, Maria Battaglia, Giulia Sodano, Ilenia Donato, Ornella Liardo, Silvia Leban, Edward Perusin, Gabriele Razem, Andrea Carnelli, Barbara Magnis, Marina Marini in Raffaella Visintin. Končno lestvico bodo lahko izkoristile tudi druge krajevne uprave; kdor se ni uvrstil na eno izmed prvih šestnajst mest, tako lahko še upa v zaposlitev.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo