Ponedeljek, 21 september 2020
Iskanje

Pipistrelovo letalo v Microsoftovem simulatorju

Ajdovsko podjetje Pipistrel bo sodelovalo z računalniškim podjetjem Microsoft pri novem simulatorju letenja

11. avg. 2020 | 18:48
Dark Theme

Iz Pipistrela prihaja novica o sodelovanju z ameriškim računalniškim podjetjem Microsoft. Podjetji sodelujeta pri projektu mednarodnega obsega: Pipistrelovo letalo Virus SW 121 je vključeno kot eno od letal, ki so na voljo v novem, dolgo pričakovanem Microsoftovem simulatorju letenja (Microsoft Flight Simulator). Ta bo uradno izšel 18. avgusta.

»Zelo realistično prikazano Pipistrelovo letalo Virus SW 121 bo eno od letal na voljo za letenje v verziji Premium Deluxe,« sporočajo iz Pipistrela. Kot še dodajajo iz ajdovskega podjetja, je bil simulator deležen mnogih pohval in odobravanja tako s strani letalske skupnosti kot tudi od računalniških uporabnikov zaradi izjemno realističnih prizorov, revolucionarnega vremenskega sistema in natančnega prikaza različnih tipov letal. S pomočjo Microsoftovih zemljevidov Bing in storitev v oblaku Azure lahko Microsoftov Flight Simulator poustvari svet na izjemno visoki ravni podrobnosti, poleg tega uporabniki lahko letijo v realističnem okolju in pristajajo na svojih lokalnih ali celo na mednarodnih letališčih.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo