Ponedeljek, 17 junij 2019
Iskanje

Pomagala bo pridobiti investitorje za obnovo vasi

Šejkinja Suha Al Khalifa v zapuščenem Slapniku

Brda |
13. apr. 2019 | 19:24
Dark Theme

»Popolnoma sem prevzeta nad lepoto, šarmom, zgodovino in dobrotami te dežele,« je med ogledom Slapnika včeraj povedala šejkinja Suha Al Khalifa iz Bahrajna. Gostja, ki sicer živi v angleški prestolnici, je bila presunjena nad svežo hrano, pridelki, naravo in celo nad vonjem po naravi, »česar v velemestu, kakršen je London, ni.«

Zapuščeni Slapnik naj bi oživel s pomočjo resničnostnega dokumentarnega šova. Šejkinja je danes zagotovila svojo pomoč pri uresničevanju projekta. »Že sedaj delam na tem. Od tu sem že poslala nekaj sporočil z namenom, da pridobim investitorje za projekt. To je absoluten zaklad, kakršnega ni lahko najti. Ko se sprehodiš skozi vas, lahko začutiš njeno zgodovino. Občutek imam, kot da sem doživela nekakšen časovni preskok. Prevzeta sem nad vsem. To je velika priložnost, ne le za produkcijo, ampak predvsem za to, da se ohrani tukajšnjo zgodovino,« je povedala.

Več v jutrišnjem (nedeljskem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo