Sreda, 26 junij 2019
Iskanje

Prijeli para mladih tatic

Po vlomu v stanovanje v Tržiču

13. jan. 2019 | 13:02
Dark Theme

Tržiški policisti so zaradi vloma v stanovanje ovadili štiri hrvaške državljanke brez stalnega bivališča; dve med njimi sta mladoletni, ena je noseča. Ovadbo so vložili v četrtek.

Lastnica stanovanja v Ulici XXV aprile v Tržiču je v četrtek okrog 14. ure klicala na pomoč policiste. Ko se je vrnila domov, je ugotovila, da je nekdo vlomil v njeno stanovanje. Policisti letečega oddelka goriške kvesture so skupaj z osebjem tržiškega komisariata le nekaj minut kasneje izsledili dve mladi ženski brez dokumentov; med osebno preiskavo so ugotovili, da sta imeli ženski pri sebi nekaj vlomilskega orodja, ki sta ga skrili pod svoja oblačila. Ženski pri sebi nista imeli blaga, ki je bilo ukradeno v stanovanju v Ulici XXV aprile. Zaradi tega so si policisti ogledali posnetke občinskih varnostnih kamer in ugotovili, da sta ženski zjutraj prišli v Tržič z vlakom skupaj z drugima dvema dekletoma.

Drugo dvojico so popoldne na tržiški železniški postaji izsledili karabinjerji, ki so jih klicali na pomoč zaradi poskusa tatvine v stanovanju v Ulici Raffaello Sanzio. Stanovalec stanovanjske hiše je zaslišal ropot na hodniku in zatem zagledal ženski, ki sta skušali vlomiti v stanovanje. Mladi ženski sta ga zasuli s psovkami, nakar sta zbežali neznano kam. Soseda je klicala na pomoč karabinjerje, ki so se takoj lotili iskanja pobegle dvojice. Na koncu so ženski našli na železniški postaji; mladi tatici sta pri sebi imeli nekaj dragocenih predmetov, ki so prihajali iz stanovanja v Ulici XXV aprile. Povezava s prvo dvojico tatic je bila več kot očitna, tako da so si vse štiri mlade ženske prislužile ovadbo zaradi tatvine v obtežilnih okoliščinah. Začetek sodnega postopka bodo počakale na prostosti.

Karabinjerji so zasegli vlomilsko orodje in ukradeno blago, ki so ga takoj vrnili lastnici.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo