Petek, 23 julij 2021
Iskanje

Primestni rajoni z novimi zabojniki

Isontina ambiente jih je v prejšnjih dneh začelo dostavljati na dom prebivalcem Ločnika, Štandreža, Podgore, Oslavja in Štmavra

Gorica |
12. maj. 2021 | 9:08
Dark Theme

V goriški občini se postopno začenja uvajanje novih zabojnikov za suhe odpadke, ki so opremljeni z identifikacijsko kodo; podjetje Isontina ambiente jih je v prejšnjih dneh začelo dostavljati na dom prebivalcem Ločnika, Štandreža, Podgore, Oslavja in Štmavra.Ob dostavi zabojnika vsakemu uporabniku dodelijo kodo, ki jo bodo smetarji z ustreznim odčitalcem vsakič odčitali in s tem zabeležili odvoz odpadkov. Občani lahko v zabojnike dajo suhe odpadke v vrečkah ali brez njih. Poleg zabojnikov z rumeno posodo delijo tudi zabojnike z belim pokrovom, ki so namenjeni papirju in lepenki, vrečke za plastiko, pločevinke in organske odpadke; na območju, kjer je predvidena vidna dvojezičnost, bodo uporabniki prejeli tudi informativni letak v slovenščini in italijanščini.

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali vas skrbi delta različica novega koronavirusa?

2. jul. 2021 | 17:24
Da, zelo
Kar precej
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo