Ponedeljek, 11 november 2019
Iskanje

Režiser Matteo Oleotto spet na delu v Gorici

Včeraj se je v Ljudskem vrtu začelo snemanje novega filma, ki ga bo predvajal Rai

Gorica |
5. sep. 2019 | 9:28
Dark Theme

Gorica bo že drugič v teku enega leta »nastopala« v televizijski produkciji, ki jo bodo predvajali na državni mreži RAI. Goriški režiser Matteo Oleotto je s svojo snemalno ekipo včeraj začel snemati film »Al posto delle stelle« (Namesto zvezd), ki spada v televizijski niz »Purché finisca bene«. Včeraj je bilo snemalno ekipo, režiserja in igralce opaziti v Ljudskem vrtu v Gorici. V 90-minutni romantični komediji nastopata v glavnih vlogah Alessandro Roja in Pilar Fogliati, med igralci naj bi bila tudi Emanuela Grimalda, ki je že nastopala v prejšnji Oleottovi nadaljevanki. Snemalno obdobje bo trajalo štiri tedne, poleg Gorice se ekipa odpravlja tudi v Videm, Krmin in Gradež. Oleotto bo tokrat izključno režiser, ne pa tudi scenarist, kot je veljalo za nadaljevanko »Volevo fare la rockstar« ki jo je v prejšnjih mesecih snemal v Gorici. Producent filma je produkcijska hiša Pepito, ki je z goriškim režiserjem Matteom Oleottom že sodelovala pri prejšnji nadaljevanki.

Več v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo