Ponedeljek, 13 julij 2020
Iskanje

Umrl Massimiliano Zacchigna

Našli so ga na njegovem domu v Podgori

10. mar. 2019 | 16:47
Dark Theme

V Gorici je odjeknila žalostna vest, da je v soboto popoldne preminil v Podgori na svojem domu Massimiliano Zacchigna, 41 let, sodelavec svetniške skupine Demokratske stranke v deželnem svetu. Truplo so našli karabinerji, ki so v njegov dom vstopili z družinskimi člani, ki so ga ves dan iskali, a zaman. Vse kaže, da je vsestranskega političnega delavca (in ne samo) obšla slabost, ki mu je bila usodna.

Aktiven je bil tudi v športnih krogih, saj je bil do pred kratkim predsednik Gorizia Rugby, ukvarjal pa se je tudi s čebelarstvom. V študentskih letih je bil raznašalec Primorskega dnevnika v Števerjanu.

Med Slovenci je imel veliko prijateljev. Njegov ožji sodelavec in dober prijatelj Miloš Čotar se ga spominja kot razgledano osebo z mnogimi interesi: »Vsaki novosti je hotel priti do bistva, tako je bilo tudi s čebelarstvom. Vzljubil je naravo do take mere, da mu je postala drugi dom.« Zadnji pozdrav mu je na socialnih omrežjih namenil tudi prijatelj, deželni svetnik Igor Gabrovec.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo