Sreda, 08 december 2021
Iskanje

V mladinskem središču kmalu glasbena soba in snemalni studio

Goriški Punto giovani ima nov sedež

Gorica |
8. okt. 2021 | 10:00
Dark Theme

»Prepričan sem, da bomo po zaslugi novih prostorov v središču mesta nedvomno lahko okrepili delovanje urada Punto giovani, ki bo v kratkem dobil tudi glasbeno sobo in snemalni studio,« je napovedala goriška občinska odbornica Marilena Bernobich na sredinem odprtju novih prostorov mladinskega središča Punto giovani, ki se je po dvajsetih letih preselil iz centra Lenassi v Ulici Vittorio Veneto v občinsko stavbo v Garibaldijevi ulici, kjer so preuredili pritlične prostore, da bi ustrezali potrebam mladih. Na novem sedežu bo še naprej deloval informativni urad Eurodesk, v katerem bodo še naprej mladim zagotavljali informacije glede programov, ki jih mladim generacijam ponujata Evropska unija in Svet Evrope. Ob tem so uredili tudi laboratorij, v katerem bodo med drugim razpolagali s 3D tiskalnikom. Uredili bodo tudi glasbeno sobo, ob kateri bo manjši snemalni studio; v primeru potrebe bodo mladi lahko uporabljali tudi sosednjo dvorano Dora Bassi.»Mladim želimo prisluhniti in jim omogočiti, da razvijajo svoja zanimanja,« poudarja goriški župan Rodolfo Ziberna.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo