Petek, 29 maj 2020
Iskanje

V Števerjanu ob ansamblih tudi Marjan Šarec

49. Festival narodno-zabavne glasbe bo potekal 5., 6. in 7. julija

22. jun. 2019 | 10:13
Dark Theme

Tudi slovenski premier Marjan Šarec je napovedal svojo udeležbo na 49. Festivalu narodno-zabavne glasbe, ki bo v Števerjanu potekal 5., 6. in 7. julija. Novico je na četrtkovi predstavitvi letošnjega programa posredovala števerjanska županja Franca Padovan, ki meni, da so tako visoki obiski dodatno potrdilo o priljubljenosti, kakovosti in odmevnosti tradicionalne števerjanske prireditve, ki vedno prikliče veliko ljubiteljev tovrstne glasbe z obeh strani meje. »Vsak festival je zgodba zase, letošnji pa bo služil tudi kot priprava na prihodnje leto, ko bomo praznovali 50. jubilej prireditve, ki terja veliko organizacijskega napora,« je poudarila Padovanova.

Letošnji program je v imenu organizatorjev - društva F.B. Sedej, predstavila predsednica Ilaria Bergnach, ki ji je družbo delal novoizvoljeni občinski odbornik in društveni podpredsednik Fabijan Muzic. V petek in soboto, 5. in 6. julija, se bo program pod števerjanskimi borovci začel ob 20. uri, finalni večer pa se bo v nedeljo, 7. julija, začel ob 17.30.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo