Petek, 28 februar 2020
Iskanje

V tržiškem pristanišču na ogled vojaška ladja Palinuro

Ladjo si lahko ogledamo še danes in jutri

18. avg. 2019 | 8:03
Dark Theme

Od včeraj in še do jutrišnjega dne je v tržiškem pristanišču na ogled vojaška šolska ladja Palinuro. Obiskovalci bodo imeli možnost, da si ladjo ogledajo še danes in jutri med 10. in 12. uro uro ter med 16. in 19. uro. Obisk vojaške ladje spada v marketinške dejavnosti, s katerimi želi občinska uprava ovrednotiti Tržič in krajevno območje. Ladja Palinuro je v Tržič prišla tudi po zaslugi sodelovanja med občino in tržiško luško kapitanijo. Za obiskovalce ladje bo na voljo del parkirišča v Ulici Vittorio Veneto. Deloval bo brezplačni avtobusni prevoz, za varnost pri pričakovanem množičnem obisku ljubiteljev pomorske tradicije bo poskrbela tudi civilna zaščita.

V povezavi z obiskom ladje prirejajo tudi turistični ogled v mestu: poskrbljeno bo za avtobus, ki bo obiskovalce peljal v tržiško utrdbo in v muzej ladjedelništva v Pancanu. Ta bo svoja vrata izjemoma odprl tudi jutri in v ponedeljek, ponujali pa bodo vodene oglede.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste zaradi nevarnosti za okužbo s koronavirusom spremenili svoje navade:

27. feb. 2020 | 17:06
DA - iz lastne želje
DA - po sili razmer
NE
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo