Sobota, 19 oktober 2019
Iskanje

Vinogradnik Edi Keber prejel nagrado za življenjsko delo

Priznanja podeljuje založba Slow Food Editore, ki med drugim izdaja vinski vodnik Slow wine

Milan |
7. okt. 2019 | 18:33
Dark Theme

Med nagrajenci založbe Slow Food Editore, ki med drugim izdaja vinski vodnik Slow wine, je letos tudi krminski vinogradnik Edi Keber.

»Edi Keber, nosilna figura svojih ljubljenih Brd, je v teku let opravil pogumne izbire, s katerimi je želel ovrednotiti terroir. Izdelal je čudovito etiketo, svoje vinogradniško delo pa opravlja z izrazitim spoštovanjem do okolja in biotske raznovrstnosti,« so zapisali v utemeljitvi nagrade, ki so mu jo podelili za življenjsko delo. Nagrado je Keber v nedeljo v Milanu prejel iz rok urednikov vinskega vodnika Giancarla Gariglia in Fabia Giavedonija. Izročila sta mu jo med enim izmed dogodkov v sklopu prireditve Milano Wine Week. Dogodek so izkoristili tudi za to, da so predstavili deseto, jubilejno izdajo vinskega vodnika Slow wine.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo