Četrtek, 05 december 2019
Iskanje

Začetek pouka v znamenju obnovljenih prostorov

Poleg prenovljene šole na Vrhu so otroke čakale novosti tudi v Doberdobu

13. sep. 2019 | 6:16
Dark Theme

Z včerajšnjim dnem so se tudi učilnice v doberdobskem ravnateljstvu spet napolnile z malimi, srednjimi in starejšimi otroki, ki se bodo v novem šolskem letu naučili marsičesa novega. Nekateri učenci so stopili v delno ali popolnoma prenovljene prostore. Največja sprememba zadeva stavbo osnovne šole na Vrhu, ki so jo povsem prenovili.

Tudi v Doberdobu so na osnovnošolce in nižješolce čakale marsikatere novosti. Po dolgih letih so namreč ob stavbi nižje šole dokončali prizidek, v katerem bodo uredili dve učilnici in večnamenski laboratorij, ki ga bodo uporabljali kot risalnico oz. sobo za projektne dejavnosti. »Prostori so že uporabni, vanje pa moramo še prenesti vso opremo in jih urediti,« razlaga ravnateljica Sonja Klanjšček. »Zelo nas tudi veseli, da so nam obnovili šolsko dvorišče, ki je bilo luknjasto in nevarno«. Tudi v sosednjem vrtcu bodo malčki imeli delno prenovljene prostore: v straniščih so zamenjali vse sanitarije, pode, zidiče, tudi v igralnici bodo otroci imeli prenovljen pod.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo