Ponedeljek, 25 maj 2020
Iskanje

Zahteval denar za škodo, ki je ni bilo

V Novi Gorici in Solkanu je bil v prejšnjih dneh na delu goljuf

14. feb. 2020 | 12:06
Dark Theme

Policisti zbirajo informacije o neznanem storilcu, ki je na območju Nove Gorice in Solkana več voznikov poskušal prepričati, da so trčili in poškodovali njegov osebni avtomobil ter od njih zahteval gotovino. Policisti vse morebitne oškodovance pozivajo, naj se jim javijo.

Policisti so ugotovili, da je neznani moški, suhe postave, visok približno 170 centimetrov, črnih in kratko pristriženih las, temnejše polti, v italijanskem jeziku poskušal več oškodovancev prepričati, da so ti z njihovim vozilom poškodovali njegov osebni avtomobil Audi A3 srebrne barve, italijanskih registrskih številk. Neznani moški je od oškodovancev tudi zahteval plačilo za domnevno povzročeno škodo na omenjenem vozilu, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Zaradi razjasnitve okoliščin in ker obstaja velika verjetnost, da je neznani voznik dejansko oškodoval še več ljudi, morebitne oškodovance oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, pozivajo, da se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica ali na katerikoli drugi najbližji policijski postaji, lahko pa pokličejo tudi na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo